ECHIPA

Din momentul fondării companiei, în 2001, cel mai valoros și esențial element al Casei de Avocatură “Digore” este – echipa. Doar cu o echipă de avocați selecți, bine instruiți în particularitățile minuțioase ale domeniului juridic, ce dau dovadă de dedicație și voință, putem asigura încrederea și satisfacția deplină a clienților noștri.

Suntem mândri că am reușit să formăm o echipă de frunte printre prestatorii de top ai serviciilor juridice. O echipă cu care putem mereu onora misiunea pe care ne-am asumat-o.

MEMBRII ECHIPEI CASEI DE AVOCATURĂ „DIGORE”

Eduard Digore
Vezi Profilul
Corina Digore
Vezi Profilul
Nadejda Plămădeală

Nadejda Plămădeală

Avocat Colaborator

Vezi Profilul
Caterina Suppa

Caterina Suppa

Avocat Colaborator

Vezi Profilul
Igor Lai

Igor Lai

Avocat Colaborator

Vezi Profilul
Beniamino Contessotto
Vezi Profilul
Vitalie Iordachi

Vitalie Iordachi

Avocat Colaborator

Vezi Profilul
Veronica Mihailov

Veronica Mihailov

Avocat Colaborator

Vezi Profilul
Veronica Prutean

Veronica Prutean

Avocat Stagiar

Vezi Profilul
Irina Șeghera

Irina Șeghera

Avocat Stagiar

Vezi Profilul

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere după situație.

  • +373-22-240-305  – MOLDOVA

  • +373-68-888-577  – MOLDOVA

  • +39-324-053-8617  – ITALIA

  • +39-320-807-4001  – ITALIA

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Casa de avocatură Digore îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Casa de Avocatură Digore acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Casa de Avocatură Digore a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE CASEI DE AVOCATURĂ „DIGORE”