ASISTENȚĂ CEDO

Un stat democratic trebuie să asigure și protejeze drepturile fundamentale ale cetățenilor săi. Cu toții avem dreptul la o viață privată, dreptul la sănătate, dreptul la securitate socială, dreptul la egalitate, etc. Din păcate, situația și experiența în domeniu, ne obligă să confirmăm că, deseori, cetățenii Republicii Moldova nu-și văd drepturile fundamentale apărate de statul său. Faptul devine încă mai trist odată ce conștientizăm că statul percepe impozite pentru apărarea drepturilor noastre. O soluție, însă – există.

Republica Moldova a confirmat Convenția pentru Protecția Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale în anul 1997. Această Convenție oferă cetățenilor dreptul de a se adresa Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) cu plângeri individuale atunci când statele încalcă drepturile prevăzute în Convenție.

Procedura în fața CEDO are mai multe faze, aceasta desfășurându-se, în principiu, în scris. Prima etapa o reprezintă cea a admisibilității, in care Curtea va examina dacă plângerea îndeplinește anumite condiții prevăzute în Convenție. Ulterior, Curtea va proceda la examinarea pe fond a plângerii și va stabili dacă a existat sau nu o încălcare a drepturilor protejate de CEDO.

Având avocați specializați în dreptul european și o bogată experiență în domeniu, Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” oferă asistență și reprezentare juridică pe durata întregii proceduri în fața CEDO.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN ASISTENȚA CEDO

Experiența în domeniu ne permite să vă consultăm și reprezentăm în următoarele aspecte CEDO:

  • Consultanță in problematicile ce țin de cazurile CEDO.
  • Elaborarea documentelor necesare (cereri de adresare Curții Europene a Drepturilor Omului și a altor acte juridice de procedură).

  • Analiza hotărârilor judecătorești și a altor acte juridice CEDO.

  • Susținerea audierilor orale atunci când acestea sunt convocate.

Suportul și Reprezentanța la CEDO oferite de Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” vor fi asigurate în limbile oficiale ale Curții Europene, în engleză sau franceză.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

  • +(373)-22-240-305
  • +(373)-62-113-777
  • +(373)-22-240-620 (Fax)
  • office@avvocato.md
  • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”