INVESTIȚII IMOBILIARE

De ceva timp piața Republicii Moldova oferă o serie de facilități pentru investițiile de peste hotare. O bună parte din acestea sunt orientate spre sectorul imobiliar (case de locuit, apartamente, spații comerciale și edificii, terenuri agricole, terenuri de construcție și alte proiecte în sectorul imobiliar). Astăzi, reprezentanți din regiunile Europei, Statele Unite și chiar țările Orientul Mijlociu alochează resurse bănești pentru operații financiare de amploare în sectorul respectiv.

Provocările birocrației exagerate, însă, împiedică deseori domeniul afacerilor, iar sectorul imobiliar nu este o excepție. Această problemă devine încă mai acută, atunci când investitorul este prezent fizic pe teritoriul Moldovei pentru o perioadă scurtă de timp sau nu-și poate permite prezența în general.

În contextul raportului dintre oportunități și provocări de investiție – Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” poate fi partenerul Dvs. de încredere. Echipa noastră de avocați protejează interesele și investițiile Dvs. în sectorul imobiliar. Activăm în calitate de delegați și reprezentanți ai investitorului în desfășurarea tuturor formalităților și procedurilor juridice, monitorizăm și confirmăm toate tranzacțiile și fluxurile financiare efectuate sau necesar de efectuat.

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” deține o experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea investitorilor străini în domeniul imobiliar. Suntem printre cele mai competente și de rezultat echipe pentru ghidarea investițiilor Dvs. – acest fapt îl afirmăm cu cel mai înalt grad de responsabilitate.

OPORTUNITĂȚI DE INVESTIȚII IMOBILIARE

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” oferă servicii de asistență juridică în următoarele oportunități de investiții imobiliare:

Case de Locuit

Apartamente

Proiecte în Sector Imobiliar

Spații Comerciale și Edificii

Terenuri Agricole

Terenuri de Contrucție

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

  • +(373)-22-240-305
  • +(373)-62-113-777
  • +(373)-22-240-620 (Fax)
  • office@avvocato.md
  • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”