DREPTUL PROTECȚIEI PROPRIETĂȚII INTELECTUALE

Ce este o proprietate intelectuală? Aceasta reprezintă un titlu legal care permite posesorului să supravegheze utilizarea și aplicarea ideilor sale.

Formele de proprietate intelectuală includ, dar nu sunt limitate de următoarele exemple:

• dreptul de autor (copyright) – protejează forma lucrărilor, operelor originale cu caracter literar, artisitic, tehnic, etc.

• marca înregistrată (marcă comercială) – protejează modul de identificare a unei organizații, a produselor sau serviciilor sale.

• brevetul de invenție – protejează soluțiile și ideile originale ale unui inventator.

• secrete industriale/comerciale.

Pe parcursul anilor de activitate, Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” a apărat cu succes proprietatea intelectuală a persoanelor talentate și erudite, ajutându-i să valorifice în mod maximal ideile și creațiile sale.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN DREPTUL PROTECȚIEI PROPRIETĂȚII INTELECTUALE

Experiența în domeniu ne permite să vă consultăm și reprezentăm în următoarele aspecte ale dreptului protecției proprietății intelectuale:

 • Elaborarea, negocierea și încheierea contractelor privind proprietatea intelectuală (licență, cesiune).
 • Înregistrarea și protecția juridică a mărcii.

 • Protecția proprietății intelectuale prin implicarea drepturilor de autor.
 • Obținerea și protecția brevetului de invenție.
 • Prevenirea și combaterea concurenței neloiale. Litigii cu privire la încălcarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Obținerea de despăgubiri.

 • Reprezentarea la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”