DREPTUL MUNCII

Această ramură de drept este alcătuită din ansamblul normelor juridice care reglementează: relațiile individuale și colective de muncă între angajator și salariat, atribuţiile organizaţiilor sindicale şi patronale, soluționează în plan legal conflictele de muncă și controlează aplicarea legislației muncii.

Profesioniștii Biroului Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” dețin o vastă experiență în consultarea și soluționarea dificultăților cu privire la raporturile juridice de muncă.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN DREPTUL MUNCII

Experiența în domeniu ne permite să vă consultăm și reprezentăm în următoarele aspecte ale dreptului muncii:

 • Încheierea, perfectarea sau încetarea contractelor individuale de muncă.
 • Consultație preliminară pentru părţi: angajatori şi salariaţi.
 • Negocierea conflictelor de muncă (clauze de non-concurenţă, clauze de confidenţialitate, clauze de mobilitate, etc.).
 • Asistență și reprezentare în litigiile de muncă în fața instanțelor de judecată, instituțiilor de stat sau private (Contestații la decizii de sancționare disciplinară, contestații la desfacerea contractului individual de muncă, reangajări, etc).
 • Întocmirea scriptelor care exprimă poziția procesuală a clientului.

 • Asistarea angajaţilor în cadrul negocierilor cu angajatorul.

 • Asistenţă juridică oferită străinilor privind condiţiile angajării.
 • Asistenţă juridică referitoare la obţinerea permiselor de şedere/permiselor de lucru pentru persoane fizice străine în scopul derulării de raporturi de muncă în Republica Moldova.
 • Elaborarea, negocierea și încheierea contractelor pentru salariaţii cu funcţii de conducere, etc.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”