MISIUNE ȘI PRINCIPII

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” alcătuiește una dintre cele mai experimentate echipe de avocați și specialiști în jurisprudență și economie. Preocuparea noastră fundamentală este de a oferi soluții practice pentru clienții noștri cu maximă promtitudine și eficiență indiferent în care capăt al lumii s-ar afla.

Misiunea și principiile companiei reprezintă mai mult decât niște afirmații. O misiune bine definită ajută compania să-și atingă obiectivele propuse și să-și dezvolte continuu reputația spre care aspiră. Vă invităm să faceți cunoștință cu misiunea Biroului Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” și să explorați principiile care stau la baza activității noastre.

MISIUNEA BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”

PRINCIPIILE BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”

 • 1. Responsabilitatea asumată.

  Încrederea clientului este, mai întâi de toate, o responsabilitate. Odată ce clientul a investit încrederea sa în echipa noastră, noi transpunem în practică tot ce am promis, tot ce ne-am angajat să executăm și să protejăm. Orice dificultăți și însărcinări legate de procesul clientului, Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” le abordează cu seriozitate și dedicație, pentru că conștientizăm la maxim responsabilitatea asumată.

 • 2. Diversificarea obiectivelor de activitate.
  Serviciile pe care le prestăm se adaptează necesităților companiilor din cele mai diverse domenii de activitate, cu variate obiective pe termen scurt și lung, și aflate la diferite etape de dezvoltare.

 • 3. Satisfacerea deplină a cerințelor clienților.
  A avea succes în meseria de avocat nu este totul pentru noi. Mai exact, suntem satisfacuți numai atunci când nevoile și așteptările clienților noștri sunt depășite de practica noastră.

 • 4. Prestarea servicilor de calitate.
  Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” are o abordare inovatoare din punct de vedere juridic și tehnologic, fiind angajată să respecte standarde de cea mai înaltă calitate. Datorită abordării inovatoare a managementului precum și a utilizării tehnologiei, avocații oferă clienților exact ceea ce caută: asistență juridică promtă, sofisticată și în condiții avantajoase. Grație culturii noastre inovatoare orientată mereu către client, menținem cu succes tradiția unui standard calitativ al serviciilor și leadearship.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”