CERTIFICATE ȘI INFORMAȚII OFICIALE DIN ITALIA – CATEGORIA CAZIER JUDICIAR

 • Vă interesează dacă o persoană fizică concretă are loc de muncă și proprietăți pe teritoriul Italiei?

 • Doriți să cunoașteți dacă aveți condamnări sau cauze pendinte în tribunalele italiene?

 • Vrei să știți dacă posedați careva amenzi spre plată în statul italian?

Aflați informații legale despre persoane fizice care locuiesc sau se află temporar (sau au locuit) pe teritoriul Italiei. Spre exemplu, reședința, locul de muncă, proprietățile posedate pe teritoriul Italiei.

Informațiile în cauză pot fi furnizate chiar și despre persoana dvs. Aflați dacă aveți condamnări sau cauze pendinte în tribunalele italiene sau dacă aveți amenzi spre plată.

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” obține în mod operativ extrase și certificate oficiale despre persoane fizice – aflate în prezent sau în trecut – pe teritoriul Italiei.

CERTIFICATE, DOCUMENTE ȘI INFORMAȚII OFICIALE

CATEGORIA CAZIER JUDICIAR:

 • Cazier judiciar.

 • Certificat cauze pendinte.

 • Certificat antipedofilie.

 • Cazier administrativ/contravențional.
 • Identificarea locului aflării persoanei/date.

 • Raport loc de muncă și proprietăți.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”