CERTIFICATE ȘI INFORMAȚII OFICIALE DIN ITALIA – CATEGORIA FISC

 • Vreți să cunoașteți dacă o anumită persoană fizică sau juridică și-a onorat obligația de plată a taxelor și impozitelor la bugetul public italian?

 • Sau dacă are restanțe la bugetul public al Italiei?

 • Vă interesează dacă o persoană concretă este plătitor TVA și Codul TVA al acesteia?

Aveți afaceri cu o persoană fizică sau juridică care locuiește sau este înregistrată în Italia? Verificați credibilitatea persoanelor fizice/juridice italiene descoperind dacă acestea își onorează obligația de plată a taxelor și impozitelor la bugetul public. Să vă asigurați dacă o persoană de interes pentru dvs. nu are restanțe față de autoritățile publice, este o precauție logică și recomandabilă.

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” vă oferă suport legal și operativ în obținerea acestor informații. De asemenea, puteți solicita confirmare dacă o persoană juridică italiană concretă este plătitor TVA, cât și obține Codul TVA al acesteia.

Aflați mai jos lista completă de extrase și certificate oficiale eliberate de autoritățile publice din Italia din domeniul Fiscalității de care putem face rost în mod operativ pentru Dvs.

CERTIFICATE, DOCUMENTE ȘI INFORMAȚII OFICIALE

CATEGORIA INFORMAȚII FISCALE:

 • Extras cont contribuabil/restanțe.

 • Certificat atribuire Cod TVA.

 • Certificat retragere/anulare Cod TVA.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”