DREPTUL ADMINISTRATIV ȘI FISCAL

Dreptul administrativ reprezintă ramura dreptului public care reglementează relaţiile sociale din sfera administraţiei publice sau alte autorităţi de stat, inclusiv relațiile de natură conflictuală între vătămaţi în drepturi prin acte administrative. Spre regret, societatea se confruntă des cu organele menite să apere drepturile persoanelor fizice, cetățenilor străini, apatrizilor sau persoanelor juridice.

În astfel de circumstanțe, ajutorul unui avocat competent în gestionarea conflictelor cu autoritățile publice, care poate asigura respectarea și apărarea drepturilor garantate de legislația Republicii Moldova, este crucial și în continuă solicitare.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV ȘI FISCAL

Experiența în domeniu ne permite să vă consultăm și reprezentăm
în următoarele aspecte ale dreptului administrativ și fiscal:

 • Consultanță, asistență sau reprezentare pentru persone juridice moldovenești sau străine în cadrul procedurilor de contestare a actelor de control cu referință la taxe și impozite.
 • Consultanță, asistență sau reprezentare în cadrul procedurilor de control al autorităților administrației centrale sau locale (contestații, litigii în contencios administrativ în instante de orice grad).
 • Acțiuni privind nulitatea titlurilor de proprietate.
 • Contestația proceselor verbale de control și contravenționale.

 • Anulări de acte ale administrației publice locale.

 • Asistență juridică și reprezentare în litigii.

 • Consultanță privind achizițiile publice, concesiuni, privatizări, etc.

 • Consultanță cu privire la respectarea reglementărilor legale.

 • Contestarea, aparărea și anularea procedurilor de achiziție.
 • Elaborarea, negocierea, încheierea și implementarea contractelor.
 • Consultanță privind concesionarea de servicii și lucrări.
 • Consultanță privind calcularea și structurarea redevenței și a drepturilor similare.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”