SERVICII DE AVOCATURĂ ȘI JURIDICE ÎN MOLDOVA

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” și-a lansat activitatea profesională în 2007 și până la ziua de azi a deservit mai mult de 5000 clienți. Echipa noastră de avocați și juriști se bucură de o reputație impecabilă – au participat la numeroase procese și litigii, câștigând 99% din acestea și menținând rata de 100% a clienților satisfăcuți.

Pe parcursul anilor ne-am extins echipa, selectând viguros cele mai energice și de perspectivă cadre; am mers, din proprie inițiativă, spre obținerea cu succes a certificatelor de calitate, cel mai de notă fiind certificatul ISO-9001, eliberat de cel mai mare organ de profil din Republica Moldova – Grupul SGS (Société Générale de Surveillance). În prezent Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” își desfășoară activitatea din sediul central convenabil amplasat în centrul Chișinăului, dar și din oficiile sale amplasate în Roma și Padova, din Italia.

Avocații și juriștii Biroului Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” acordă servicii de avocatură și suport juridic calitativ atât cetățenilor Republicii Moldova și companiilor autohtone cât și cetățenilor străini și companiilor cu investiții străine care activează în Republica Moldova. Mai mult, echipa noastră oferă aceleași servicii de calitate inclusiv cetățenilor Moldovei din diaspora stabiliți în țările din Europa.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN MOLDOVA

Ghidați de principiile profesionalismului și dedicația față de client, pe teritoriul Moldovei oferim consultanță și reprezentanță pentru companii sau persoane fizice în dificultăți din următoarele ramuri de drept:

Serviciile de avocatură și juridice menționate mai sus cât și asistența în situațiile unice de diferite complexități sunt oferite pe tot teritoriul Republicii Moldova. Vă oferim o lista cu următoarele localități din Moldova unde deja am deservit clienți.

 • Chișinău

 • Bălți

 • Ungheni

 • Cahul

 • Soroca

 • Orhei

 • Comrat

 • Căușeni

 • Edineț

 • Hâncești

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”