INVESTIȚII ÎN ACTIVITĂȚI DE AFACERI

Piața Republicii Moldova a devenit foarte atrăgătoare pentru investitorii străini. În fiecare an, piața locală înregistrează flux de capital din regiunile Europei, Statele Unite și chiar țări din Orientul Mijlociu. Investițiile, însă, necesită timp și prezență fizică, doi factori care sunt în deficiență pentru o personalitate de afaceri, în special pentru una aflată peste hotare.

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” deține o echipă bine pregătită, formată din specialiști cheie și selectați după experiență, competență și domeniul de specializare. Funcționând ca un tot întreg, putem servi atât în calitate de ambasadori ai intereselor și investițiilor Dvs., cât și în calitate de avocați, care vor proteja integritatea și legalitatea activităților de business desfășurate pe teritoriul Moldovei.

Experiența care o deținem în ghidarea legală a investițiilor străine cuprinde activități de cele mai diverse complexități și dimensiuni. Ca rezultat, putem garanta pentru clienții noștri (investitorii străini) cel mai înalt grad de securitate legală a capitalului îndreptat spre piața Republicii Moldova. În procesul colaborării, investitorii vor beneficia mereu de transparență, reprezentanță în toate aspectele procedurale ale activităților, cu sau fără prezența fizică a clientului. În final, promitem îndeplinirea tuturor responsabilităților în termenii prestabiliți.

OPORTUNITĂȚI DE INVESTIȚII ÎN ACTIVITĂȚI DE AFACERI

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” oferă servicii de asistență juridică în următoarele

oportunități de investiții în activități de afaceri:

Business la Cheie

Parteneriat de Afaceri

Start-Up Business

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

  • +(373)-22-240-305
  • +(373)-62-113-777
  • +(373)-22-240-620 (Fax)
  • office@avvocato.md
  • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”