EXTRASE ȘI INFORMAȚII OFICIALE DIN ITALIA – CATEGORIA MIJLOACE DE TRANSPORT

 • Intenționați să procurați un autovehicul înmatriculat în Italia?

 • Doriți să aflați dacă autovehiculul nu are grevări, sarcini sau dacă nu-i obiect al unui gaj?

Înainte să procurați un automobil, este logic că doriți să cunoașteți totul despre acesta. Prin „totul” subînțelegem nu doar ceea ce poți observa cu ochiul liber sub capotă sau în interiorul automobilului, dar și informațiile oficiale (veridice) despre acesta.

În cazul în care automobilul care vă interesează este înmatriculat în Italia, Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” vă ajută să aflați dacă vehiculul în cauză are grevări, sarcini sau dacă nu este obiectul unui gaj. Doriți să aflați cine este și au fost proprietarii automobilului? Toate aceste intrebări și documente necesare ce țin de un mijloc de transport înregistrat in Italia vor fi obținute pentru Dvs de experții Biroului Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS”!

Aflați mai jos lista completă de extrase și documente oficiale eliberate de autoritățile publice din Italia din domeniul mjiloacelor de transport de care putem face rost în mod operativ pentru dvs.

EXTRASE, DOCUMENTE ȘI INFORMAȚII OFICIALE

CATEGORIA MIJLOACE DE TRANSPORT:

 • Extras mijloc de transport.

 • Extras număr de înmatriculare.

 • Extras număr de șasiu.

 • Extras proprietar.

 • Certificat cronologic.

 • Investigații.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”