BENIAMINO CONTESSOTTO

Economist

COMPETENȚE:

 • Domenii de Activitate:  Analize de Busniess Planuri, Procese de Business Plan, Project Management, Controlor de Business, Management Temporar de Business, Consultații de Banking Management.

 • Limba Maternă: Limba Italiană.

 • Limbi Străine:  Limba Engleză.

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ:

 • Casa de Avocatură „Digore”:

  2019 – prezent, Economist, specialist în analiza oportunităților de afaceri și de investiții străine.

 • 2015 – prezent, Senior Project Manager

 • Veneto Banca Group

  2014 – prezent, manager superior Group IT Governance, responsabil pentru definirea și planificarea stategiilor pe tehnologii informaționale și telecomunicații.

 • 2012 – 2014, Senior Vice President, responsabil pentru managementul activităților departamentelor de Plănuire și Marketing, Busniess Monitoring, Credite, Bad Credit și sectoarele de Dezvoltare Comercială.

STUDII ACADEMICE:

 • Licențiat în Economie și Statistică (1980 – 1985), Universitatea din Padova, Italia

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere după situație.

 • +373-22-240-305  – MOLDOVA

 • +373-68-888-577  – MOLDOVA

 • +39-324-053-8617  – ITALIA

 • +39-320-807-4001  – ITALIA

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Casa de avocatură Digore îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Casa de Avocatură Digore acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Casa de Avocatură Digore a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE CASEI DE AVOCATURĂ „DIGORE”