DREPTUL PENAL

Ca ramură de drept, dreptul penal reprezintă totalitatea de norme juridice, care stabilesc ce fapte se califică drept infracțiuni și definesc condițiile, măsurile și pedepsele luate de către instanțele judecătorești în cazul persoanelor care au comis infracțiunile respective. Dreptul penal este pilonul apărării celor mai importante valori sociale.

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” deține o experiență vastă în domeniul penal. Garantăm furnizarea serviciilor juridice calitative, însoțite de eficiență maximă și atenție până la cele mai mici detalii.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN DREPTUL PENAL

Experiența în domeniu ne permite să vă consultăm și reprezentăm în următoarele aspecte ale dreptului penal:

 • Asistență juridică în procesul penal pentru învinuit sau inculpat.
 • Reprezentare în faza de urmarire penală.
 • Asistare la efectuarea diverselor acte de urmărire penală, precum: audierea inculpaților sau a martorilor, cercetări la fața locului, reconstituiri, percheziții etc.
 • Asistență juridică pe toata durata măsurilor judiciare preventive impuse de instanță, precum: obligarea de a nu părăsi țara sau localitatea sau arestarea preventivă.
 • Asistăm în formularea cererilor de liberare provizorie (acolo unde este cazul).
 • Întocmirea cererilor.

 • Pentru faza de judecată a procesului penal, asigurăm servicii de asistență complete, începand cu formularea strategiei de apărare până la elaborarea oricăror acte, precum și susținerea orală a cauzei în fond, apel sau recurs.

 • Contestarea în modul stabilit de lege, a acţiunilor şi hotărîrilor organului de urmărire penală.
 • Înaintarea de obiecţii împotriva acţiunilor organului de urmărire penală.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”