ASOCIERE ȘI PARTENERIAT

Formulele de parteneriat sunt supuse unor modificări frecvente determinate de evoluția rapidă și complexitatea mediului de afaceri. Pentru a iniția sau a menține relații de parteneriat în conformitate cu toate normele juridice și etice, asigurând astfel prosperarea entității în sfera afacerilor; cât și pentru încetarea activității acesteia fără “cozi” și omiteri legale, este important să țineți cont de toate detaliile necesare.

Expertiza unui avocat competent în domeniul afacerilor, o să vă scutească de multe griji și va garanta implementarea deciziilor în conformitate cu toate normele și procedurile juridice, în special, în plan de documentație.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN ACTIVITĂȚILE DE ASOCIERE ȘI PARTENERIAT

Experiența în domeniu ne permite să vă consultăm și reprezentăm în următoarele aspecte ale asocierii și parteneriatului:

 • Asistență în demararea unei afaceri.
 • Asistență în formalitățile de înființare a societăților comerciale.
 • Consultanță în structurarea capitalului.

 • Consultanță cu privire la hotărârile organelor de stat.

 • Asistență în încetarea activităților societăților și dizolvarea lor.
 • Contractualistică

Întocmirea contractelor de asociere în participațiune (ce reprezintă aranjamente mai puțin formale decât înregistrarea unei entități juridice separate) sunt bazate pe încredere și destinate în special unor obiective de afaceri determinate. În constituirea acestora ne asigurăm că obiectivele clienților noștri sunt realizate, iar riscurile se află sub control.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”