BIROUL ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” a luat naștere ca proiect a avocaturii de bussines a avocaților fondatori Eduard și Corina Digore începând cu anul 2001 și reorganizată în 2007 și 2021. Astăzi, pentru întreaga echipă avocatura este mai mult decât pasiune, iar reputația este bunul cel mai de preț pe care îl câștigă în fiecare zi.

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” a dobândit recunoașterea atât la nivel național cât și transfrontalier prin contribuția adusă la unele dintre cele mai importante investiții și operațiuni din Republica Moldova. În 2016 în urma apărării cetățenilor pentru încălcarea dreptului la vot în dosarul Diaspora versus Republica Moldova, apărătorii Biroului Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” au fost numiti în mod firesc ca fiind AVOCAȚII POPORULUI. Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” participă activ în interes comun al cetățenilor țării în Acțio Populis precum, dosarul FURTUL SECOLULUI, CRIMA PERFECTĂ – concesiunea Aeroportului Internațional Chișinău.

Obiectivul principal îl reprezintă prestarea unor servicii de avocatură de calitate, demne de încredere și preferință. Principiul care ghidează activitatea Biroului Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” este că avocatul este confidentul și sfătuitorul clientului. Fiind pasionați și dedicați, tindem să fim mereu percepuți ca prima opțiune pentru un client aflat în căutarea serviciilor de consultanță juridică.

Credem cu certitudine că atenția pentru preocupările, dorințele și obiectivele juridice ale clienților noștri reprezintă fundamentul soluționării cu succes a raporturilor juridice în care aceștia se află.

Relația dintre avocații și clienții noștri se bazează pe valori etice – onestitate, corectitudine, loialitate și confidențialitate. Unul din obiectivele esențiale de care ne conducem în calitate de avocați este furnizarea către client a celor mai optime și rapide soluții în plan juridic.

“Avocatura este tot atât de veche ca și magistratura,
tot atât de nobilă ca și virtutea,
tot atât de necesară ca și justiția.”

– Henri François d’Aguesseau

Activitatea noastră juridică, fundamentată pe solide capacități profesionale și experiență, nu este limitată de frontiere geografice. Ca și rezultat, serviciile noastre de avocatură sunt accesibile și valabile oriunde clienții noștri au nevoie de ele.

Abordăm cu seriozitate maximă responsabilitatea derivată din încrederea clientului și ne onorează faptul că pentru mulți dintre ei, echipa noastră este un partener, o parte indisolubilă a propriei afaceri.

Absolut toți avocații noștri demonstrează un angajament neclintit în atingerea obiectivelor clienților noștri, recurgând la spiritul practic, inovator și creativ.

Ne mândrim că suntem avocați, că avem o profesie nobilă pe care o servim rămânând credincioși jurământului asumat la momentul la care am decis să ne dedicăm acesteia.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.
  • +(373)-22-240-305
  • +(373)-62-113-777
  • +(373)-22-240-620 (Fax)
  • office@avvocato.md
  • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”