DIGORE EDUARD

Avocat

COMPETENȚE:

 • Domenii de Activitate:  Dreptul Civil, Dreptul Comercial, Dreptul Bancar, Dreptul Muncii, Drept Internațional Privat, Drept Fiscal, Drept Penal.

 • Limba Maternă: Limba Română.

 • Limbi Străine:  Limba Italiană, Limba Franceză, Limba Rusă.

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ:

 • Casa de Avocatură „DIGORE” 

  2007 – prezent:  Activitatea de Avocat

 • Membru al Consiliului Uniunii Avocaților din Moldova

 • Membru al Baroului de Avocați din Chișinău

 • Universitatea de Stat a Republicii Moldova  

  2000 – 2003:  Activitatea de Lector Universitar

STUDII ACADEMICE:

 • Facultatea de Drept

 • Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, România

BIO PROFESIONAL:

Eduard DIGORE practică dreptul de mai bine de 19 ani. Timp de trei ani (2000-2003) ține cursuri în calitate de lector universitar la mai multe instituții de învățământ superior din țară, materii de Drept al Muncii, Dreptul Bancar și Teoria Generală a Dreptului.

Pavajul său profesional în avocatură începe cu anul 2007, este membru al Baroului de Chișinău. A fost și este activ în perfecționarea legislației cu privire la avocatură, cât și la instaurarea sau îmbunătățirea relațiilor UAM cu alte instituții ale avocaturii europene. Este cel care a contribuit definitiv la semnarea Acordului bilateral din 2012 între UAM şi CNF din Italia. În luna mai 2014 participă în calitate de reprezentant al UAM la lucrările sesiunii plenare ale Consiliului Barourilor Europene. Este membu al Observatorului comun moldo-italian pentru apărarea drepturilor omului.

Eduard posedă limba rusă, franceza, italiana și puțină engleză. Scopul său de avocat este reformarea avocaturii moldovenești, astfel încât aceasta să devină unul dintre pilonii de bază a dezvoltării statului de drept în Republica Moldova. Membru al Consiliului Uniunii Avocatilor din Moldova.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere după situație.

 • +373-22-240-305  – MOLDOVA

 • +373-68-888-577  – MOLDOVA

 • +39-324-053-8617  – ITALIA

 • +39-320-807-4001  – ITALIA

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Casa de avocatură Digore îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Casa de Avocatură Digore acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Casa de Avocatură Digore a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE CASEI DE AVOCATURĂ „DIGORE”