DREPTUL INTERNAȚIONAL

Relațiile între state, persoane și entități de naționalități diferite sunt reglementate de dreptul internațional. Regulile și normele acestei ramuri de drept sunt definite de tratate și acorduri internaționale, precum și dintr-un set de valori și principii generale, care nu trebuie să fie în mod explicit menționate într-un acord.

Acordurile internaționale pot fi bilaterale (încheiate între două state suverane) sau multilaterale (încheiate între mai mult de două state). Cel mai des, acordurile sunt întocmite și negociate în cadrul unei organizații internaționale, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite (ONU) sau Consiliul Europei și altele.

Avocații noștri participă în mod frecvent la procese de ordin internațional. Experiența noastră ne permite să vă asistăm și reprezentăm atât în problematici din cadrul dreptului internațional public, cât și cel privat.

Dreptul internațional este alcătuit din două disciplini juridice:

 • Dreptul internațional public – acesta reglementează relațiile dintre state și organizații internaționale, în domenii cum ar fi drepturile omului, dreptul mării, dreptul tratatelor, dreptul umanitar internațional și dreptul penal internațional.

 • Dreptul internațional privat – este un set de norme de drept procedural care determină sistemul juridic și dreptul național aplicate într-un anumit litigiu. Normele în cauză se aplică la litigii cu elemente și factori transfrontalieri. Spre exemplu, un contract încheiat între părți aflate în state diferite, sau situația când elementul transfrontalier rezultă din coexistența mai multor jurisdicții în aceeași țară.

SERVICIILE NOASTRE OFERITE ÎN DREPTUL INTERNAȚIONAL

Experiența în domeniu ne permite să vă consultăm și reprezentăm în următoarele aspecte din dreptul internațional:

 • Migrație și azil politic. Cetățenie.
 • Extrădare.

 • Elaborarea, negocierea și încheierea contractelor de comerț internațional.
 • Reprezentarea persoanelor în cazul de răpire internațională de copii cu aplicarea Convențiilor specifice.
 • Arbitraj și mediere internațională.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”