EXTRASE ȘI INFORMAȚII OFICIALE DIN ITALIA – CATEGORIA STARE CIVILĂ

 • Doriți să cunoașteți care-i componența familiei unei persoane la o anumită dată concretă?
 • Aveți nevoie să notificați oficial o persoană, dar nu-i cunoașteți reședința/domiciliul?
 • Cum obțineți certificate (sau extrase) de naștere, căsătorie sau deces de la autoritățile publice italiene?

Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” oferă suport informațional celor interesați despre starea civilă a persoanelor care s-au născut, s-au căsătorit, au decedat sau locuiesc pe teritoriul Italiei.

Fie că doriți să notificați oficial o persoană care locuiește în Italia, dar nu-i cunoașteți adresa de domiciliu, vă ajutăm cu găsirea acestei informații pe cale legală și în mod rapid. De-asemenea, experții Biroului Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS” furnizează certificate sau extrase de naștere, căsătorie sau deces avute loc pe teritoriul Italiei.
Doriți să aflați dacă o persoană fizică concretă deține cetățenia italiană? Sunteți implicați într-o procedură de succesiune și doriți să cunoști care sunt succesorii unei persoane defuncte? Aceste provocări de ordin informațional, cât și altele legate de starea civilă a unei persoane italiene, sunt complet soluționabile prin colaborarea cu Biroul Asociat de Avocați “DIGORE & PARTNERS”

Aflați mai jos lista completă de extrase și certificate oficiale eliberate de autoritățile publice din Italia din domeniul Stării Civile de care putem face rost în mod operativ pentru dvs.

EXTRASE, CERTIFICATE ȘI INFORMAȚII OFICIALE

CATEGORIA STARE CIVILĂ:

 • Certificat starea familiei (inclusiv istoric).

 • Certificat/extras de naștere.

 • Certificat/extras de căsătorie.

 • Certificat/extras de deces.

 • Certificat de reședință.

 • Certificat de cetățenie.

 • Certificat de aflare în viață.

 • Extras istoric din registru.

SOLICITAȚI O CONSULTAȚIE

Completați formularul și vom reveni cât mai curând posibil.

Telefonați unul din aceste numere, expediați un email sau vizitați-ne la birou, după situație.

 • +(373)-22-240-305
 • +(373)-62-113-777
 • +(373)-22-240-620 (Fax)
 • office@avvocato.md
 • Str. Mihai Eminescu 70, Oficiul 22, Chișinău

STATISTICĂ ȘI CRITERII DE PERFORMANȚĂ

0
CAZURI
COMPLETE
0
CONSULTANȚI
DEDICAȚI
0%
CAZURI
CÂȘTIGATE
0%
CLIENȚI
SATISFĂCUȚI
0
ȚĂRI (ORIGINEA CLIENȚILOR)

TESTIMONIALE RELATATE DE CLIENȚII NOȘTRI

Profesioniști, cu verticalitate, experți în materie și pe teritoriul Italiei, gentili și o familie exemplu. Când Diaspora am cerut sa fim susținuți, am avut răspuns promt și s-au implicat/dedicat Binelui Comun. Cunosc limbi și folosesc rețelele de socializare. Altruiști, tineri și solidari în activități de Voluntariat. Grazie!
T. N.
Avocații de la care poți obține informații corecte și concrete la situațiile expuse; promptitudine și profesionalism. Profesioniști în branșă, oameni minunați, pragmatici, cu simțul realității, care nu folosec cuvinte mărețe, ci construiesc rezultate mărețe. Vă mulțumesc pentru tot!
B. M.

Încrederea ca avocatul știe ce trebuie să facă, are forță să facă ceea ce trebuie și face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care Biroul de avocatură Digore & Partners îl insuflă. Profesioniști cu verticalitate.

M. A.
Biroul de Avocatură Digore & Partners acționează, miscă oameni și lucruri, idei și concepte, oferă soluții — calități de maxim respect.
M. A.
Ori de câte ori am apelat la serviciile dvs., nu ne-ați dezamăgit dând dovadă de maximă corectitudine, eficiență, promptitudine și profesionalism. Mereu ați găsit cea mai buna soluție în concordanța cu cerințele noastre ce ne-a convins că sunteți o buna alegere. Sunt convins că ne vom baza în continuare pe serviciile dvs.
G. M.
”Seriozitate și profesionalism!! Cea mai bună colaborare este atunci când aceasta vine la pachet cu respectul, transparența și profesionalismul de care partenerul dă dovadă. În colaborarea pe care am avut-o, Biroul de Avocați Digore & Partners a dat dovadă de toate calitățile mai sus menționate, în opinia mea avem nevoie de astfel de oameni demni care să apere interesele cetățenilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei.
M. M.

DAȚI SHARE ACESTEI PAGINI

VIZITAȚI PAGINILE FACEBOOK ȘI LINKEDIN ALE
BIROULUI ASOCIAT DE AVOCAȚI “DIGORE & PARTNERS”