Suntem în ONLINE de 10 ani! Cu această ocazie relansăm website-ul Casei de Avocatură “DIGORE & PARTNERS” într-un design nou.

Ne-am pus ca obiective să fim mai accesibili, mai informativi și mai activi pentru Dvs. Dorim cu adevărat să vă fim un suport în domeniul legii și să fim utili atât pentru clienții noștrii, cât și pentru persoanele care, deocamdată, se informează de sine stătător în plan juridic. Iată de ce pe noua versiune a website-ul Casei de Avocatură “DIGORE & PARTNERS” veți găsi conținut explicativ și ușor de perceput pentru fiecare ramură de drept în care prestăm servicii, cum ar fi Dreptul Comercial, Administrativ, Civil, Penal, Familiei; inclusiv pentru o direcție de drept foarte tânără în Republica Moldova – Dreptul Modei (Fashion Law). De asemena, am introdus pagina “FAQ – Întrebări Frecvente”, pe care sunt prezente răspunsuri la întrebări concrete din domeniu.

Vă invităm cu drag să explorați tot ce este nou și mai optimizat pe noul website al Casei de Avocatură “DIGORE & PARTNERS”.