Casa Digore va ofera urmatoarele servicii:

Casa noastra de avocatura pune la dispozitia clientilor sai o paleta larga de servicii precum: avocat Chisinau, avocat drept comercial Chisinau, drept civil, drept penal, dreptul familiei, executare silita, CEDO, drept administrativ si fiscal, asociere si parteneriat, etc.

CEDO

Avand o extrem de bogata experienta in domeniu, oferim asistenta juridica pe durata intregii proceduri in fata CEDO, atat pentru redactarea documentelor necesare, cat si pentru sustinerea audierilor orale atunci cand acestea sunt convocate, in oricare dintre limbile oficiale ale Curtii.

 

read more
Executare silită

Servicii prestate:

Recuperari de bunuri;
Evacuari;
Incasari de creante;
Contestatii la executare.

read more
Drept penal

Pentru faza de judecata a procesului penal, asiguram servicii de asistenta complete, incepand cu formularea strategiei de aparare pana la redactarea oricaror acte, precum si sustinerea orala a cauzei in fond, apel sau recurs.

read more
Dreptul administrativ si Fiscal

Actiuni in anulare de titluri de proprietate;
Contestatii la procese verbale de control si de contraventie;
Asistenta juridica si reprezentare in litigii;
Anulari de acte ale administratiei publice nationale si locale.

read more
Dreptul familiei

Experienta pe care o avem in dreptul familiei este de notorietate. Litigiile pot fi costisitoare, neplacute si de durata, insa abilitatile noastre in negocieri ii ajuta adesea pe client sa le evite.

read more
Dreptul muncii

Consultanta acordata in cadrul societatilor se extinde si in domeniul drepturilor si obligatiilor personalulului salariat si colaboratorilor angajati de catre societate.

read more
Drept comercial si societati comerciale

La vinzarea unor societati private de talie mica sau medie si ajungind la achizitia de societati importante din portofoliul autoritatii pentru privatizare sau tranzactii multinationale complexe.

read more
Asociere si parteneriat

Formulele de parteneriat sunt supuse unor modificari frecvente determinate de evolutia rapida si complexitatea mediului de afaceri. Asiguram consultanta de specialitate atat cu privire la demararea unei afaceri, incluzind formalitatile de infiintare a societăților comerciale,structurarea capitalului si hotariri ale organelor colegiale.

read more
Drept civil

Contractele reprezinta cheia de bolta a oricarei afaceri. Ne implicam in mecanismul negocierilor pentru realizarea unor contracte pe masura intelegerii specific a partilor. Fara a neglija detaliile legislatiei aplicabile, atentia noastra se concentreaza asupra aspectelor

read more
Ai nevoie de ajutorul nostru?

Povesteste-ne despre problema ta, iar noi vom cauta o solutie.

Ai nevoie de ajutor?