CTV_3981

Despre noi

  • Principul care călăuzește activitatea noastră e că avocatul este confidentul și sfătuitorul clientului. Astfel încât prin pasiune și dedicație să fim percepuți ca prima opțiune în accesarea serviciilor de consultanță juridică.

Considerăm că o profundă apreciere pentru preocupările, dezideratele și obiectivele juridice ale clienților noștri reprezintă; fundamentul soluționării cu succes a raporturilor juridice în care aceștia se află. Relația dintre avocați și clienții noștri se bazează pe valori etice, onestitate, corectitudine, loialitate și confidențialitate. Tindem de a alege întotdeauna calea cea mai simplă și cea mai rapidă, înțelegînd nevoia clienților săi de a primi un răspuns în timp util.

“Avocatura este tot atit de veche ca si magistratura, tot atit de nobila ca si virtutea, tot atit 
de necesara ca si justitia”

Henri François d.’Aguesseau

Obiectivul nostru

CTV_4090

Obiectivul nostru este de a oferi întotdeauna servicii uniforme clienților, indiferent de cât de extinsă ar fi echipa de avocați care lucrează la o tranzacție. Abordarea noastră internațională este fundamentată pe solide capacități profesionale și experiență.

Putem construi echipe care nu sunt limitate de frontiere geografice sau de specializarea persoanelor. Tocmai pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde oriunde clienții noștri au nevoie de ele.

Ne mândrim că suntem avocați, că avem o profesie nobilă pe care o servim rămânând credincioși jurământului asumat la momentul la care am decis să ne dedicăm acesteia.

Specificul ”Casei de avocatură Digore ”

avocat chisinau

Ne onorează faptul că pentru mulți dintre clienții noștri, echipa noastră este un partener, o parte indisolubilă a propriei afaceri. Astfel încît ne asumăm cu seriozitate responsabilitatea impusă de încrederea acordată. Pe lîngă excelența juridică, avocații noștri aduc în activitate spiritul practic. Inovatori și creativi de partea clienților, toți avocații noștri demonstrează un angajament neclintit în serviciu pentru atingerea obiectivelor clienților noștri.

Principul care călăuzește activitatea noastră este că avocatul este confidentul și sfătuitorul clientului. Astfel încît prin pasiune și dedicație să fim percepuți ca prima opțiune în accesarea serviciilor de consultanță juridică.

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Povesteste-ne despre problema ta, iar noi vom cauta o solutie.